Zie jij mij?
-Saskia M.N. Oudshoorn
"Mei heeft me aangeboden om de cover van mijn thriller 'Zij jij mij?' op Sweek te maken. Ze stuurde me binnen heel korte tijd een aantal varianten op, die allemaal bijna even mooi en creatief waren met een unieke invalshoek. Ze is pro-actief en hulpvaardig. Heel veel succes voor de toekomst Mei, ik heb er alle vertrouwen in dat het je gaat lukken!"
Het Claiming Ritueel
-Bernadette Lugies
"Mei helpt me met het maken van een cover voor mijn boek, Het Claiming Ritueel. Ze weet precies wat ze moet doen en neemt eigen ideeën mee in haar ontwerpen. Overleg is altijd mogelijk waardoor ze in mijn ogen fantastisch werk levert."

IL CIRCOLO
-Marja Boomstra
Zoals kleren de vrouw resp. de man maken, zo geldt dit gezegde ook voor de omslag van een boek. Natuurlijk gaan lezers voor een schrijver met een specifieke schrijfstijl, genre en inhoud, echter de cover van een boek is de eerste kennismaking. Het moet pakken, uitdagen en de lezer het gevoel geven iets bijzonders te gaan lezen. De kleurstelling moet passen bij het thema, net zoals de keuze van de af te beelden objecten of voorstelling. De zoektocht naar de perfecte balans en uitstraling voor het nieuwe boek van Marja Boomstra bracht ons, M-B publishing, bij grafisch bureau Mei Visuals.
Waarom is werken met Mei zo prettig? Allereerst is ze zeer punctueel en legt zij bij elke handeling de lat voor haarzelf hoog. Ze denkt en filosofeert met het team mee, brengt oplossingen en ideeën voor het toekomstige ontwerp. Wat ook zeer prettig is, is het feit dat waar Mei ook is (zelfs in het buitenland), zij gelijk reageert en op afstand oplossingen voor een ontwerp aanpassing biedt.
De cover van ‘Il Circolo’ is mede door Mei van Mei Visuals een geweldige blikvanger en een waardige weerspiegeling van hetgeen de lezer mag verwachten van de inhoud.
Inmiddels is de cover aangemeld voor de Indië Awards 2019 Best Cover! Mei, gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.
Back to Top