Ik lever boekcovers en promotiemateriaal aan. Mijn covers zijn speciaal voor jou gemaakt. Ik maak geen gebruik van templates en wil écht iets bijzonders voor je maken. Daarnaast bied ik je ook nog wat kleine extraatjes, zoals het meekijken met je flaptekst en het bedenken van een ondertitel. 
Verder is de cover die ik voor je maak een samenwerking tussen jou en mij. Samen bedenken we wat voor sfeer je wil neerzetten. Je mag altijd een eerlijke mening geven over het proces.


WERKWIJZE
In het kort hier de stappen uitgelegd van mijn werkwijze. Stel gerust vragen als je iets niet begrijpt!
1. Als eerst vraag ik altijd of je de basisgegevens van je verhaal naar mij kan sturen. Daarmee kan ik beginnen met na te denken over een ontwerp en neem ik contact met je op met een offerte. Je betaalt vooraf als je akkoord gaat.
2. Daarna ga ik aan de slag met het zoeken naar afbeeldingen. Samen zoeken we naar de richting die we op willen gaan en uit dit proces komen een paar schetsversies.
3. De tijd daarna besteed ik aan het verder uitwerken van de schetsversie naar een echte omslag en vraag ik om de tijd feedback. Ik vind het heel belangrijk dat jij ook achter de cover staat. Zowel persoonlijk als visueel.
4. Als de voorkant van de cover klaar is, maak ik de rug en de zijkant. (als je hiervoor betaald hebt) Ook hier laat ik tussentijds progressie zien. Als laatst kun je het beste een proefdruk bestellen, zodat ik de puntjes op de i kan zetten. Daarna kun je genieten van je cover!
PRIJZEN
E-BOOK COVERONTWERP 
circa 121,-*
BOEKCOVERONTWERP
circa 182,-*
E-BOOK COVERONTWERP + BOEKCOVERONTWERP
circa 206,-*
*Prijzen zijn bij benadering en verschillen per project.
BOEKEN
Enthousiast geworden? Stuur de volgende gegevens naar mij toe als je wil boeken:​​​​​​​
Als je geboekt hebt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Alles met een * is verplicht
-Titel van je verhaal*
-Mogelijke ondertitel*
-Genre*
-Auteur (De auteur die vermeld moet worden op de cover)*
-Afmetingen van de boekcover*
-Synopsis of andere informatie over het verhaal*
-De sfeer die je neer wil zetten in je verhaal
-Stand van zaken (Waar ben je in het uitgeefproces?)*
-Eventuele wensen
Back to Top